Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2024

Ολυμπιακός: Πιάνει κατευθείαν δουλειά ο Ελ Κααμπί και ο Μεντιλίμπαρ περιμένει τα ευχάριστα

Στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στο Σίνταμ, λίγο έξω από το Ρότερνταμ, βρίσκεται ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Ο Μαροκινός έκανε το ταξίδι από την πατρίδα του έως τη «χώρα της τουλίπας» για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία, καθώς ναι μεν δεν έχει υπογράψει το νέο διετές συμβόλαιο που του προσφέρουν οι Πειραιώτες, αλλά αυτή τη στιγμή έχει ένα συμβόλαιο που «τρέχει», Ένα συμβόλαιο ενεργό με τον Ολυμπιακό.

Ο Ελ Κααμπί λοιπόν δεν πρόλαβε την απογευματινή προπόνηση των Πειραιωτών.

Από το αεροδρόμιο του Άμστερνταμ πήγε κατευθείαν στο ξενοδοχείο και το πρωί της Τρίτης (16/7) θα μπει σε ρυθμούς προπονήσεων, με το σκεπτικό ότι θα έχει ανεβάσει τις επόμενες μέρες την ένταση, έτσι ώστε να παίξει σε ένα από τα πρώτα δύο φιλικά με Άγιαξ (19/7) ή Μαλίν (20/7).

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ υποδέχτηκε εγκάρδια τον Ελ Κααμπί, με τον Βάσκο τεχνικό φυσικά να περιμένει τις οριστικές εξελίξεις στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του. Εξελίξεις που ελπίζει να είναι θετικές.

Κατά τ’ άλλα, ο Μεντιλίμπαρ ενημερώθηκε επισήμως για τα μαντάτα που ήρθαν από το στρατόπεδο του Φορτούνη. Έχει κάνει βέβαια ήδη τις εισηγήσεις του για παίκτες που θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν τον πρώην πλέον αρχηγό του Ολυμπιακού.

Αυτό που θέλει πάντως σε πρώτη φάση είναι να τελειώσει το θέμα με τον Ελ Κααμπί και εν συνεχεία να κοιτάξει την αγορά για τον φορ που θα τον πλαισιώσει.

Πηγή: fosonline.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Newsroom
Newsroomhttps://newsfire.gr
Το NewsFire.GR είναι μία ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι τα ΜΜΕ θα ξαναβρούν την πραγματική τους ταυτότητα που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση του κοινού για τα πραγματικά διακυβεύματα των καιρών μας. Η δημοσιογραφία και η πολιτική ανάλυση οφείλουν να ελέγχουν και όχι να υπηρετούν την εξουσία.

Τελευταίες ειδήσεις

Η πλάνη περί επιχειρηματικού κράτους της σελέμπριτι «οικονομολόγου» Mazzucato

H Mazzucato είναι εξασκημένη στο να εξυμνεί τις αρετές...

Καιρός: Η πρόβλεψη Αρναούτογλου – Έρχεται ψυχρό βόρειο ρεύμα και βουτιά της θερμοκρασίας

Ο Σάκης Αρναούτογλου επέστρεψε στις μετεωρολογικές προγνώσεις μέσω Youtube...

Καιρός: Μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας από σήμερα – Ανατροπή με τις χιονοπτώσεις

Όπως αναφέρει η τελευταία πρόγνωση του καιρού από την...
spot_img

Σημαντικές ειδήσεις

Δημοφιλείς κατηγορίες

spot_imgspot_img